ALL NEW JOBS & EDUCATIONAL INFORMATION

30 June, 2016

Gunotsav -6 na parinam na aadhare Upcharatmak karya ange latest pariptra

Gunotsav -6 na parinam na aadhare Upcharatmak karya ange latest pariptra

▶▶Upcharatmak Sixan 2016◀◀

→ 1 july thi 31 august sudhi.
→ D grade school ne 9:30 thi 6 no time.
→ Gya varsh ni jem j dar 15 divas mulyankan.
→ Balko ne alag note banavvani.
→ Savare 11 thi 12 vachan lekhan ane sanje 3 thi 4 ganan karvanu rehse.
→ Students na marks website par thi 30 june pehla download kari leva.
→ Gunotsav-6 ni matr Saikshanik babat ne dhyane levase.

▶▶Download in pdf
(3 pages):
Click Here

29 June, 2016

COF Assistant Superintendent of Fisheries (Senior) Class - 3 Final Answer key (27/12/2015) :

COF Assistant Superintendent of Fisheries (Senior) Class - 3 Final Answer key (27/12/2015) :

▶Post:
Assistant Superintendent of Fisheries (Senior) Class - 3

▶Department:
Commissioner of Fisheries, Government of Gujarat

▶Total No. of Vacancies : 21 Posts

▶▶Final Answer key: Click Here

▶Exam was held on 27/12/2015

28 June, 2016

GSSSB Physiotherapist / Tutor cum Physiotherapist (Advt. no. 64/201516) List of Candidates for Document Verification 2016:

GSSSB Physiotherapist/
Tutor cum Physiotherapist
(Advt. no. 64/201516) List of Candidates for Document Verification 2016

▪ PHYSIOTHERAPIST/
TUTOR CUM PHYSIOTHERAPIST
(Advt. no. 64/201516) ▪

▶▶DOCUMENT VERIFICATION:
Click Here

▶▶RESULT:
Click Here

▶EXAM WAS HELD ON: 10/4/2016

27 June, 2016

GSSSB SENIOR CLERK ENGLISH QUESTIONS SOLUTION BY KISHAN SIR.(ANGEL ENGLISH)

GSSSB SENIOR CLERK ENGLISH QUESTIONS SOLUTION BY KISHAN SIR.(ANGEL ENGLISH)

Senior Clerk Paper Solution/Answer Keys :
Exam Held on 26-06-2016 English Grammar (Not final) by Kishan Sir

Exam held on: Jun 26th, 2016

Hello dear students / candidates,

I have tried my level best to solve the Question paper of Senior Clerk, English Grammar.

Below are the answers or the keys of Senior Clerk Paper English Grammar, exam date Jun 26th, 2016

Answer Keys:
Senior Clerk Paper Solution/Answer Keys:

-: English Grammar:-

1.   No news ………. good news.
Ans. is

2.   He sympathizes ………. her.
Ans. with

3.   Open the door, ……….?
Ans. will you

4.   Don’t write ………. red ink in your answer sheets.
Ans. in

5.   He has two sons. He will distribute his property ………. them.
Ans. between

6.   ………. is your father? Has he recovered fully?
Ans. How

7.   The Britishers didn’t agree ………. Gandhiji’s proposal.
Ans. to

8.   I don’t know ………. he comes.
Ans. whence

9.   He ………. him farewell.
Ans. bade

10.  The person who conducts sales at which goods are sold to the persons making the highest bid or offer is called…….
Ans. auctioneer

11.  Arrange the following words in ‘Alphabetical order’
Ans. Accent/Acclimatize/Accommodate/Accompany

12.  Our freedom fighters have ………. many hardship to win freedom.
Ans. borne

13.  Past Tense form of ‘shoe’ is….
Ans. shod

14.  The committee ………. issued its report
Ans. has

15.  He is sympathetic ………. her.
Ans. for

26 June, 2016

Download GSSSB Senior Clerk Class - III Question Paper (26/6/2016)

Download GSSSB Senior Clerk Class - III Question Paper (26/6/2016)

▶▶GSSSB Senior Clerk Class - III Question Paper (26/6/2016)◀◀

▶Advt. No.:
GSSSB/201516/53

▶POST NAME:
Senior Clerk Post

▶▶ DOWNLOAD QUESTION PAPER:
CLICK HERE

▪ EXAM DATE:
26/6/2016

▶Special Thanks To Ranjitsir◀

Always Check Official Website Or/And Recruitment Advertisement Before Apply. Thanks For Daily Visit This Site.

Popular Posts

Recent Posts

Categories

Unordered List

Text Widget

IMPORTANT NOTE:
-THIS IS NOT GOVERNMENT SITE(BLOG), IT IS PRIVATE SITE(BLOG).
-WE JUST UPDATE LATEST EDUCATIONAL NEWS ONLY.
-OUR AIM IS EDUCATIONAL HELP TO ALL.

Blog Archive

Powered by Blogger.

About Me

V. K. Chaudhari
P.T.C. + M. A. (Psychology)

Featured Post

Any Problem Or Suggestion Please Submit Here

Name

Email *

Message *

Join This Site

Our Visitors

Search This Website

Enter Your Email Here To Get Daily Updates Via Email

Categories